fredag 28. januar 2011

Veldig korte rundpinner ....

Måtte bare vise de veldig korte rundpinnene mine :)


Tar litt tid å komme inn i det å strikke med så korte pinner, men for de som over hodet ikke liker 5 pinner, er dette genialt :) Man må bare venne seg til å holde i arbeidet og ikke bare på pinnene, de er for korte :)



Man må passe på å ha den lengste pinnen i høyre hånd. Vaieren roterer på pinnen, i stedet for å sitte fast som på andre pinner. Dette gjør at det er enklere å strikke med dem.

Varme votter

Har strikket et par jentevotter i STERK. Jeg er sååååå glad i det garnet.


Disse vottene passer min lille hånd, derfor størrelse 10 - 12 år. Min hånd er liiiiiiten :)

mandag 24. januar 2011

Tenåringer i huset .....

En far gikk forbi sin sønns værelse og stusset over å se at det var pent ryddet opp og sengen ordentlig redd opp. Så fikk han øye på en konvolutt, som var lagt på hodeputen, adressert til 'Far'. Med bange anelser og nervøse hender åpnet han konvolutten og leste brevet fra sin eneste sønn:

"Kjære Far!
 
Det er med stor beklagelse og sorg at jeg må skrive til deg. Jeg var nødt til å stikke av med kjæresten min, fordi jeg ville unngå en scene med mor og deg. Jeg vet at du og mor stadig anser meg for å være et barn, men far, jeg er altså 17 år gammel og jeg vet hvordan jeg skal ta vare på meg selv.
Jeg har funnet ekte kjærlighet sammen med Susanne, og hun er bare så søt. Men jeg er klar over at du aldri ville ha henne med på bilder på grunn av piercingene, tatoveringene og ikke så fine klær, og fordi hun er så mye eldre enn meg. Det er fordi at hun har fem barn, hvorav hennes yngste datter er på min alder. Men det er ikke bare forelskelse. Far, hun er gravid med tvillinger! Susanne sier at vi vil bli veldig lykkelige sammen. Susanne bor i en campingvogn ute i skogen, og hun har rikelig med ved til å holde oss varme vinteren over. Vi deler så mange drømmer om fremtiden. Far, hun sier at hun vil kjøpe masse dataspill til meg. Susanne elsker barn. Alle barna hennes har forskellige fedre, men hun sier at med meg er det annerledes. Far, jeg vet at vi vil være sammen alltid. Susanne sier at jeg er mye mere mann enn de eldre fyrene hun har vært sammen med. Er ikke det søtt? Susanne har åpnet øynene mine for at hasj faktisk ikke er skadelig. Hun er en forretningskvinne siden hun dyrker sin egen hamp og selger det for å forsørge familien sin. Susanne er dyktig med penger; hun bytter noe av hasjen sin med naboene i kokain og ecstasy. De andre beboerne i skogen er også forretningsfolk.

I mellomtiden vil vi be om at vitenskapen finner en kur mot AIDS, så Susanne kan få det bedre.

Du skal ikke være bekymret for meg, Far. Jeg er veldig lykkelig! En skjønn dag er jeg sikker på at vi vil komme og besøke dere, så kan dere se barnebarna deres og mine stebarn.

Med kjærlig hilsen,
Deres sønn Jonas.

PS. Far, ikke noe av det ovenfor er sant. Jeg er over hos Thomas. Jeg ville bare fortelle deg at det finnes verre ting i livet enn karakterboken som ligger i skrivebordsskuffen.



søndag 23. januar 2011

Heia Norge .....

Så var enda en VM Oslo 2011-genser ferdig.
Også denne er strikket i Falk, men jeg har byttet om på bunnfarge og mønsterfarge :)

Strikket også et tilhørende hodebånd. Disse er veldig gode ... doble og høye.


Nå kan jenten som skal inn i denne, glede seg til VM .... hvert fall til skolevinterferien om noen uker :)


lørdag 15. januar 2011

Det er vår ....

Siden det har vært så kaldt i vinter, tok jeg inn kiwiplanten min fra drivhuset.


"Det er vår" tenkte den visst og tok til å spire.



Veldig spent på hvordan det står til med drueplantene .... som fortsatt står ute i drivhuset.

Nå skal jeg også snart ta og så litt, sånn at jeg kan tidlig plante ut i huset mitt. Du verden som jeg gleder meg til denne våren og sommeren :)